翻訳と辞書 |
Penicillium carneum : ウィキペディア英語版 | Penicillium carneum
''Penicillium carneum'' is a fungus species of the genus of ''Penicillium''〔〔 ''Penicillium roqueforti var. carneum'' was reclassified to ''Penicillium carneum'' ''Penicillium carneum'' was isolated from spoiled meat products, silage, rye bread, water, beer, cheese, mouldy barkers yeast and cork ''Penicillium carneum'' produces patulin, penicillic acid, penitrem A, mycophenolic acid roquefortines〔 ==See also==
*List of Penicillium species
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Penicillium carneum」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|